Skip links

Un Summer Festival amb regust gastronòmic deixa als badalonins amb ganes de més

RESTAURANTS SUMMER FESTIVAL

Badalona ha celebrat aquest passat cap de setmana el primer aniversari del seu passeig marítim amb la primera Summer Festival. La festa, que ha servit per celebrar el primer aniversari del nou tram del passeig marítim, ha omplert la platja de gom a gom, l’Ajuntament parla d’un total de 40.000 persones que haurien assistit a la festa.

APARADOR DE RESTAURACIÓ

Durant tot dissabte, els ciutadans han pogut apropar-se a les casetes de la fira marinera que s’han instal·lat entre el pont del Petroli i el Port. Han estat més de 50 carpes amb oferta comercial i gastronòmica d’establiments de la ciutat. A la zona gastronòmica hi havia una nodrida representació de la hostaleria badalonina amb la presència de la plataforma Forquilla de Badalona i d’altres establiments que han cuinat diferents plats de tapes per a l’ocasió.

El Badalona Summer Festival ha culminat amb l’actuació de l’equip artístic de Tribu Urbana Center, i amb un concert amb música dels anys 80 i 90 a càrrec de Sarau 08911.

El nou passeig Marítim de Badalona es va inaugurar el dissabte 16 de juny de 2012. El tram de nova construcció va des del carrer de Mar fins al Port amb una extensió de 1.200 metres.

 

Join the Discussion