Skip links

Un grup de joves restauradors de Badalona s’uneixen i presenten llibre per Sant Jordi

FOTO FORQUILLA 1

Sota el nom de Forquilla de Badalona un grup de 18 joves emprenedors que es dediquen a la restauració a Badalona inicien un nou camí per dinamitzar l’activitat de l’hostaleria a la ciutat. Una de les primeres inciatives que han posat en marxa és un llibre que sortirà al carrer per Sant Jordi. 14 dels 18 establiments associats han publicat un receptari que regalaran als seus comensals per la diada. En total han editat 1.500 exemplars amb 14 receptes cadascun, una per cada restaurant participant.

 

FOTO FORQUILLA 3

 

Una altra de les idees que Forquilla BDN posarà en marxa properament és un concurs per escollir un logotip que els representi. S’obrirà el proper 22 d’abril, es tancarà el 19 de maig . El guanyador s’emportarà 200€ que podrà gastar en qualsevol dels restaurants associats.

 

FOTO FORQUILLA 4

 Amb el suport del Gremi

El Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud ja ha mantingut converses amb membres de la Forquilla de Badalona per treballar plegats per fer de Badalona un dels motors de la hostaleria a l’àrea metropolitana. La gerència del Gremi ha donat el seu suport explícit a iniciatives que, com les de la Forquilla de Badalona, volen dinamitzar el sector.

Per a més informació podeu consultar el Facebook de Forquilla de Badalona.

 

 

Join the Discussion