Skip links

S’inaugura Malamar, el nou motor de la hostaleria de Montgat

Amb més de 400 convidats i presència d’un bon nombre de celebrities entitats, entre elles el Gremi d’Hostaleria, el Malamar, el Beach Club Wake Park del Grup Bilbao Berria, situat a la Cala Taps de Montgat de Mar, va celebrar la seva festa d’inauguració.

En l’acte, Rafa Viar, copropietari amb Pedro López i Iñaki Lhasa del Grup Bilbao Berria, va presentar a Juan Manuel Sánchez, recent guanyador de la primera edició del talent show de cuina MASTERCHEF, com a nou xef del grup. Juanma s’incorporarà al mateix un cop acabi el curs de l’escola de cuina Cordon Bleu, premi com a primer MASTERCHEF Espanya.

Rafa Viar explicar que més de dos mesos abans que Juanma guanyés el concurs va fer arribar a la productora del programa el seu interès en contractar “passés el que passés en aquest, perquè ja veia que prometia com cuiner però, sobretot, per la seva humilitat i ganes d’aprendre. Estem orgullosos que hagi acceptat la nostra oferta “.
Juanma va estar acompanyat en l’acte per la seva núvia Alicia Martínez, Fabián Lleó i Eva Millán, els altres dos finalistes del talent show i Jordi Cruz, xef i jurat del concurs. Per Juanma l’oportunitat del Bilbao Berria “és un somni. A més estic encantat amb Rafa Viar i els altres membres del grup. Ja em sento com a casa “. Juanma es va posar el davantal i va preparar dos dels canapès que es van servir en l’àpat de celebració. També va estar als fogons del Malamar Ash Mair, soci de Bilbao Berria al restaurant que el grup obrirà al centre de Londres a la tardor. Ash va ser el guanyador del Masterchef Pro Regne Unit 2011. La inauguració del Malamar va tenir com a padrins de luxe al ballarí Rafael Amargo ia la cantant Rebeka Brown que van actuar durant la festa.

No van faltar altres cares conegudes. En el món de l’esport, el pilot Jorge Lorenzo, els exjugadors Eusebio Sacristán, juliol i Patxi Salinas, el jugador Zigor Alexanko, fill de l’ex capità del Barça, els ex tennistes Tomas Carbonell i Conchita Martínez, capitana de la selecció espanyola de Copa Davis.
També van assistir l’empresari de restauració Enrique Tomás, el col · laborador de TV Luis Rollán, el senador Josep Maldonado, i l’alcalde de Montgat Francesc García que va destacar, per sobre de tot, la importància de la instal · lació per a la ciutat del Maresme no tan sols perquè es tracta d’un club en què practicar esport i degustar bona cuina sinó perquè “està donant ocupació a 37 persones sortides de la borsa de treball de l’Ajuntament en la seva majoria. Molts d’ells no vénen del món de la restauració però amb la crisi han hagut de reinventar-se per tirar endavant i ara són part d’un gran equip “.

El Grup Bilbao Berria, amb restaurants a Bilbao, Barcelona, ​​Formentera i properament a Londres, s’ha llançat a l’oci esportiu amb aquesta instal · lació en la qual es pot practicar a més del wakeboard el wakeskate o el paddlesurf, altres esports de platja. El Beach Club esportiu compta amb una piscina de 200 metres amb instal · lació de cable per practicar esports amb taula, que s’ha convertit en la gran atracció de la costa del Maresme. Aquest divendres 26 juliol celebrarà la seva inauguració esportiva amb la presència dels millors equips del món: Red Bull, Unit Parktech, Sesitec i l’equip propi de Malamar.

La competició consistirà en una “expression session” en què els mateixos riders que participen fan de jutges per a triar les millors figures. Els salts i trucs que podran presenciar prometen ser espectaculars ja que el nou wake park compta amb mòduls de salt de gran risc.

Join the Discussion