Skip links

L’escola del Gremi participa al Tast Tiana

L’Escola del Gremi d’Hostaleria del Barcelonès Nord participa en el VI edició de la fira de Tast Tiana en un stand explicatiu de l’escola i un tast de Makis a la Catalana (embolicat de col amb pilota d’escudella amb tomàquet cassé, pebrot escalivat i ou cuit amb oli d’oliva verge) i Fals Rissotto de Blat de Moro amb Crema de Trufa d’Estiu i Formatge Curat. Deliciós!  

A més,  Carmen Ruscalleda que va ser la padrina d’aquesta fira, va estar amb el director de l’escola: Joan Obiols Canals i va recomanar als nostres alumnes.

1

3

4

 

2

 

5

 

 

 

Opinions

  1. Post comment

    llevo tres af1os viviendo aqui y lo que no es de reicbo que cada vez que quiero ir a ver a mi familia a Lef3n tenga que hacer verdaderos malabarismos para conseguir unos billetes asequibles para los tres miembros que somos de familia. Me han llegado a pedir en temporada baja a1a1a1a1a11500 €!!!! por los billetes, cosa que claro este1, no puedo pagar, ame9n de los enlaces necesarios para llegar a mi casa con los que pierdo un dia entero en el viaje. Desde Palma hay un vuelo semanal a Lef3n, tanto cuesta poner un a Menorca aunque sea cada 15 dedas????? Solo espero que esta plataforma consiga lo que los ineptos de representantes poledticos que tenemos no han sido capaces de lograr. Mucho e1nimo y teneis todo mi apoyo

    Permalink

Join the Discussion