Skip links

L’Escola del Gremi impartirà formació laboral a joves sense l’ESO

L’Ajuntament ha establert un conveni de col·laboració amb l’Escola Gremi d’Hostaleria de Badalona , que permetrà millorar la qualitat de la formació del mòdul professionalitzador del PQPI-PTT 2013-2014 del curs d’hoteleria, cuina i serveis de restaurant i bar.

L’acord ofereix com a millora l’ús de les instal·lacions de l’escola, plenament equipades per impartir la formació professional. També inclou la docència de dos professors, un de cuina i un de sala, l’aportació dels uniformes de cuina a tots els alumnes del grup/classe sense cap cost, els aliments i les matèries primeres necessàries per al bon desenvolupament i aprenentatges formatius del curs.

A més, facilitarà i promourà poder fer el mòdul de formació en centres de treball, és a dir, pràctiques no laborals en empreses i locals associats al propi Gremi d’Hostaleria.

El consistori valora positivament la signatura d’aquest conveni, que permetrà als joves entrar en contacte d’una manera més directe amb el món professional. El  curs es desenvoluparà d’octubre del 2013 fins a juny del 2014.

Join the Discussion