Skip links

L’efecte “Madrid Arena” fa incrementar la facturació entre un 3 i un 6% en Restaurants i Sales d’Oci per Cap d’Any

Celebracio-cap-d-Any-les-fonts-Montjuic

Bars, restaurants i locals doci darreu de Catalunya han vist com lafluència de públic i la facturació sincrementava entre un 3 i un 6% respecte de lany anterior, assolint una ocupació mitjana del 90% arreu del territori. Un dels factors que ha contribuït a que es produís aquest increment ha estat que la nit de cap dany hagi caigut en un dia separat del cap de setmana. En aquest aspecte cal recordar que lany passat la nit de cap dany va caure en dilluns nit, molt enganxada al cap de setmana, i lafluència de públic i la facturació es varen veure afectades per aquest fet. Un altre dels factors que ha contribuït a que enguany els locals estiguessin més plens ho ha estat, com ja apuntàvem en les nostres previsions, la disminució de festes de cap dany organitzades en pavellons, poliesportius i similars, atès que molts ajuntaments han decidit no organitzar, llogar ni autoritzar festes en aquests espais principalment per lefecte del cas Madrid Arena.  

La Gran Festa de Cap d’Any de Barcelona, un èxit

El sector de la hostaleria català també valora positivament però l’organització de grans festes com ara la Gran Festa de Cap d’any promoguda a Montjuïc per Turisme de Barcelona atès que, l’hora de començament de la mateixa així com la de la seva finalització, va fer-la compatible tant per a aquells que volien anar abans a sopar a un restaurant com després a algun local a seguir celebrant l’entrada del nou any, constituint alhora la mateixa una font molt important de captació de públic nacional i internacional que va beneficiar a restauradors i empresaris d’oci de la capital catalana.

 

Opinions

  1. Post comment

    A l’Iran les dones no van amb burca. El cinema amriece0 es sovint intencionat. Mireu 300. Pura propaganda belica. Les opinions i els vots es modelen gracies a aquestes pelicules. Aixo si que son pixelades.

    Permalink

Join the Discussion