Skip links

El Gremi signa l’acord amb el Consorci i la Fundació “la Caixa” per la integració laboral

DSC_7201

El Gremi d’Hostaleria del Barcelonès Nord i el Maresme Sud és una de les 23 empreses i agrupacions empresarials que han participat en l’acord entre el consorci Badalona Sud, la Fundació “la Caixa” i la Fundació Intermèdia per promoure la integració laboral de persones en risc d’exlusió social.

El projecte, que porta per títol Incorpora Badalona Sud, ofereix assessorament a les empreses i organitzacions empresarials adherides, així com suport integral en el procés de contractació i incorporació de persones en risc o situació d’exclusió al món laboral, entre altres accions.

L’objectiu és sumar esforços entre el sector públic i el privat en favor de la integració laboral de persones desfavorides i propiciar la creació d’un territori socialment responsable a Badalona, on les empreses i organitzacions vinculades al territori d’actuació contribueixin a la millora de l’entorn i la qualitat de vida de la ciutadania.

L’acord s’emmarca en el programa d’integració laboral de l’Obra Social “la Caixa”, Incorpora, que fins al moment ha facilitat 2.595 llocs de treball a la província de Barcelona gràcies al compromís de 854 empreses barcelonines i de 67 entitats socials. El programa es dirigeix a col·lectius desfavorits, com persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat o dones víctimes de la violència de gènere, entre altres.

A més, amb el projecte Incorpora Badalona Sud s’intensifica l’acció de l’entitat financera a la zona, ja que hi desenvolupa també el programa CaixaProinfància, dirigit a l’atenció a famílies amb nens de 0 a 16 anys en situació de vulnerabilitat. L’Obra Social també compta amb el suport del Consorci Badalona Sud per desenvolupar aquesta iniciativa.


				

Join the Discussion