Skip links

El Gremi convida als restauradors de Badalona a sumar-se a la Festa Medieval

Restauradors de Badalona: Esteu interessats en participar els dies 5 i 6 i 11, 12 i 13 d’Abril a la Festa Medieval Pirates a Badalona ? Durant aquests dies l’organització de l’esdeveniment us convida a participar de la festa oferint als vostres clients un menú medieval. Els interessats sisplau que es posin en contacte amb el Gremi.

Opinions

  1. Post comment

    Jo vaig ser volunte0ria als Jocs Paraledmpics, al pvlealf3 oledmpic de Badalona, basquet amb cadires de rodes, va ser una de les millors experie8ncies que he viscut, vaig aprendre molt i molt re0pid. He de ser sincera i dir que em fa una mica de re0bia que es parli nome9s dels Jocs Oledmpics, e9s normal que es parli me9s, perf2 no nome9s de, els Jocs Paraledmpics us puc ben assegurar que tenen molt i molt de me8rit. Tinc molts bons records d’aquella e8poca.

    Permalink

Join the Discussion