Skip links

El Gremi assisteix a la inauguració de la nova Oficina de Turisme de Badalona

Oficina de Turisme

Aquest divendres s’ha inaugurat el nou emplaçament de l’Oficina de Turisme de Badalona, a la planta baixa del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, cantonada amb el carrer de Sant Francesc d’Assís). Fins ara l’Oficina de Turisme es trobava a la plaça de la Plana.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, i el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera i Bruch.

L’Oficina de Turisme manté el seu horari de funcionament, que és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dimarts a divendres també de 16 a 19 hores. Dissabtes, diumenges i festius està oberta de 10 a 14 hores.

L’edifici del Centre Cultural El Carme té 3.500 metres quadrats repartits amb una planta subterrània, planta baixa, 4 plantes pis i una planta superior de serveis. L’Oficina de Turisme compartirà instal·lacions amb la Universitat de Barcelona, que actualment imparteix diversos estudis al Centre Cultural El Carme. A l’edifici s’inaugurarà properament també una sala d’exposicions, situada a la planta subterrània.

Nou fullet desplegable sobre les visites guiades programades a la ciutat

Coincidint amb la inauguració de la nova seu, l’Oficina de Turisme ha editat un nou fullet desplegable que recull l’oferta de visites guiades programades a la ciutat.

Es tracta de diversos recorreguts per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat com les restes de la ciutat romana de Baetulo, el barri medieval de Dalt de la Vila, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, la fàbrica de l’Anís del Mono, el poblat ibèric del Turó d’en Boscà, la masia de Can Miravitges, el parc de Can Solei i Ca l’Arnús, el cementiri del Sant Crist o la façana marítima i el pont del Petroli.

Per altra banda, al mateix fullet s’informa sobre les visites que es fan en el quetx Ciutat de Badalona i que serveixen per veure l’horitzó de la ciutat des del mar, fer albirament i reconeixement d’aus marines, o saber com eren les antigues incursions corsàries. També hi ha activitats més generals, com una panoràmica de Badalona o un recorregut pel llegat del Modernisme a la ciutat. Des de l’Oficina s’ofereix a més una ruta audioguiada o amb codis QR pel centre històric de Badalona.

Join the Discussion