Skip links

Dimono: beguda de les Festes de Maig

L’empresa de Badalona Anís del Mono, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament creen una nova beguda especial per aquestes Festes de Maig.

Es diu Dimono i és la combinació de granissat de llimona i l’Anís del Mono. La presentació d’aquesta beguda es va dur a terme ahir, i qui vulgui la podrà tastar als establiments de restauració de Badalona durant les Festes. Dimono, a més, fa referència al mateix Anís del Mono i al Dimoni que, cada any, es crema a la platja durant les Festes de Maig.

Ricardo Hierro, gerent de màrqueting del Grupo Osborne ha confessat que és una combinació de tres parts de granissat de llimona i una part d’anís. A més, aquesta beguda s’oferirà a una cinquantena de locals, amb uns gots de plàstic reutilitzables. Per tant, el preu serà de 4,5€ amb el got i 3,5€ sense el got.

L’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que la incorporació d’aquest nou element a les Festes de Maig suposa fer un pas més endavant amb la identitat.

 

 

Opinions

  1. Post comment

    Marga ha dit:Eps Carles, he estat fora i fins ara no veig el teu blog. Felicitats un any me9s! La veritat e9s que s’hi troba a fatalr una mica me9s d’activitat perf2 la vida ja ho porta aixf2, de vegades tens me9s temps i d’altres no. Qfcestif3 de prioritats, suposo. Tot i aixed, endavant!

    Permalink

Join the Discussion