Skip links

Catalunya, on més restaurants hi ha

 

restaurant

Els restaurants suposen prop d’un 24% dels establiments del sector hoteler, sector en què s’inclouen també els bars, les cafeteries, els allotjaments turístics, segons la base de dades de FehrData en el que es recullen les dades del conjunt d’aquest sector. Aquests establiments són els més nombrosos només per darrera dels bars.

En conjunt, Catalunya, Madrid, Andalusia i Valencia són les comunitats que concentren la major part dels restaurants, més del 60% del total. Catalunya se situa en el primer lloc amb més del 20% dels establiments, seguida d’Andalusia, on es concentren el 15%, Madrid el 14% i València el 12%.

Pel que fa a províncies Barcelona, Madrid, Barcelona i Sevilla són les que en conjunt reuneixen el major nombre de restaurants.

La majoria són a un preu mitjà

La major part dels restaurants (un 57%) estan en una franja de preu mig als que els segueixen els preus econòmics, que suposen un 22,7%, els del servei ràpid i el take away, un 11,4% i, per últim, els de gama alta que són els minoritaris i representen el 8,5% restant.

 

Join the Discussion