Skip links

Badalona acull la I Ruta de la Tapa San Miguel del 12 al 21 de juliol

FEHR TAPA SAN MIGUEL

Badalona acollirà la I Ruta de la Tapa del 12 al 21 de juliol. Es tracta de la primera edició d’aquest esdeveniment gastronòmic promogut per l’empresa San Miguel en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Federación Española de Hostelería i Restauración (FEHR). Aquest matí s’ha presentat la Ruta en un acte celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis que ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; el conseller assessor de Mahou San Miguel, Javier Pérez Farguell; i el president de la FEHR, José Maria Rubio. Tots ells han coincidit en valorar la importància de la posada en marxa d’iniciatives com aquesta que ajudin a dinamitzar el sector de la restauració de la ciutat.

Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha agraït a l’empresa San Miguel i la FEHR que hagin organitzat aquesta iniciativa a Badalona i ha remarcat que “els establiments participants tenen amb aquesta Ruta de la Tapa una oportunitat per donar-se a conèixer entre un nou públic que no és la seva clientela habitual”.

Els 31 establiments que participen en la iniciativa oferiran tapes com bacallà amb gambes, secret de pebrots, bikini cruixent de botifarra o broqueta de pollastre. Cada tapa, acompanyada d’una ampolla de cervesa San Miguel, tindrà un preu de 2 euros.

La Ruta comptarà, a més, amb un concurs per valorar, per votació popular, les millors tapes de l’esdeveniment, en funció de criteris com presència, qualitat, elaboració i quantitat. Tenint en compte aquests aspectes, els mateixos assistents valoraran amb una nota de 0 a 5 les propostes dels establiments participants. La votació s’efectuarà a través dels fulletons que es lliuraran en el moment d’adquirir la consumició en els diferents locals, i es marcarà la tapa que cadascú consideri mereixedora del premi.

El diumenge 21, últim dia de la Ruta, es procedirà a l’escrutini de les votacions i al lliurament dels premis als finalistes i guanyadors del concurs. El guanyador tindrà l’oportunitat de participar en la segona edició de la Fira de la Tapa de Barcelona, que tindrà lloc del 26 al 29 de setembre.

Join the Discussion