Skip links

El Gremi participa en la trobada del Fòrum del Turisme de Badalona

El Gremi d’Hostaleria i Turisme del Barcelonès Nord i el Maresme Sud participa en la trobada organitzada pel Fòrum de Turisme de Badalona per fer balanç del seu primer any de vida i per debatre el model turístic de la ciutat en els propers anys. La trobada celebrada al Teatre Principal de Badalona va acollir un debat amb el director de Turisme de Barcelona, Jaume Tomàs, que en l’anterior mandat havia estat el director d’urbanisme de l’Ajuntament de Badalona. Tomàs va explicar que és imprescindible que si Badalona vol convertir-se en una ciutat turística els comerciants i hostalers vagin de bracet amb l’ajuntament. També va posar de relleu la importància d’elaborar un pla estratègic de turisme per la ciutat.

 

GREMI-AL-FORUM

En el debat també es van destacar les mancances que té la ciutat de Badalona, com la manca d’hotels que hi ha en comparació amb altres grans ciutats catalanes. La gerent del Gremi d’Hostaleria, Núria Garriga, va lamentar la manca de suport de l’administració pels emprenedors de l’hostaleria i va animar a l’Ajuntament a facilitar els tràmits per obrir negocis a la ciutat de Badalona.

 

El gremi, convidat a Televisió de Badalona 

JOAN OBIOLS TV

 

El debat va continuar uns dies més enllà a Televisió de Badalona on el Vicepresident del Gremi, Joan Obiols, va ser convidat en una taula rodona juntament amb Jordi Ballesteros del Fòrum del Turisme i Anna Abellán Copropietària del restaurant La Sargantana.

 

 

 

Opinions

  1. Post comment

    Jo vaig ser volunte0ria als Jocs Paraledmpics, al palvelf3 oledmpic de Badalona, basquet amb cadires de rodes, va ser una de les millors experie8ncies que he viscut, vaig aprendre molt i molt re0pid. He de ser sincera i dir que em fa una mica de re0bia que es parli nome9s dels Jocs Oledmpics, e9s normal que es parli me9s, perf2 no nome9s de, els Jocs Paraledmpics us puc ben assegurar que tenen molt i molt de me8rit. Tinc molts bons records d’aquella e8poca.

    Permalink

Join the Discussion