Skip links

Europa obligarà a millorar l’etiquetatge de l’oli en especial en bars i restaurants

SETRILLERES

 

Europa ha fet seva una antiga reivindicació del sector de l’oli català: els canvis en l’etiquetatge dels envasos d’oli per garantir una correcta informació al consumidor. La Comissió Europea ha aprovat que els olis que es posin a la venda mostrin clarament a l’etiqueta de quina qualitat són. Fins ara, només hi estaven obligats els olis d’oliva verge i verge extra.

Això provocava, segons la Federació de Cooperatives, que sovint es confonguessin olis de menor qualitat -que contenen oli refinat- amb altres de gamma superior. La nova normativa d’etiquetatge també afecta l’oli que se serveix en bars i restaurants, que, a més, haurà de posar-se a taula en envasos d’un sol ús. Així doncs, la nova normativa europea prevista el 2014 suposa dir adéu a les setrilleres als restaurants.

Join the Discussion

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escort