gremi@ght.cat   |     93 389 15 10
29
ABR
2014

Dimono: beguda de les Festes de Maig

by :
comment : 1

L’empresa de Badalona Anís del Mono, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament creen una nova beguda especial per aquestes Festes de Maig.

Es diu Dimono i és la combinació de granissat de llimona i l’Anís del Mono. La presentació d’aquesta beguda es va dur a terme ahir, i qui vulgui la podrà tastar als establiments de restauració de Badalona durant les Festes. Dimono, a més, fa referència al mateix Anís del Mono i al Dimoni que, cada any, es crema a la platja durant les Festes de Maig.

Ricardo Hierro, gerent de màrqueting del Grupo Osborne ha confessat que és una combinació de tres parts de granissat de llimona i una part d’anís. A més, aquesta beguda s’oferirà a una cinquantena de locals, amb uns gots de plàstic reutilitzables. Per tant, el preu serà de 4,5€ amb el got i 3,5€ sense el got.

L’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que la incorporació d’aquest nou element a les Festes de Maig suposa fer un pas més endavant amb la identitat.

 

 

Sobre l'autor
  1. Ilma Reply

    Marga ha dit:Eps Carles, he estat fora i fins ara no veig el teu blog. Felicitats un any me9s! La veritat e9s que s’hi troba a fatalr una mica me9s d’activitat perf2 la vida ja ho porta aixf2, de vegades tens me9s temps i d’altres no. Qfcestif3 de prioritats, suposo. Tot i aixed, endavant!

Fés el teu comentari

*

captcha *